Over Ons

Over 0ns

Elke vrouw kent het gevoel wel van “geen kleren” meer te hebben, hoewel (als we eerlijk zijn) haar kleerkast nog volhangt…

Om die reden sloegen Anneleen Meurs en Elke Vanbrusselt van de blog Curly Red & Straight Blonde samen met de leading lady achter Untold Stories, Nicole Boes de handen in elkaar.

Enerzijds willen ze met de REFASHION days een uniek concept binnen België lanceren. Tijdens de REFASHION days kan je je garderobe aanvullen met modeitems uit de kasten van BV’s, influencers, stylisten en fashion addicts! En dit alles aan zachte, preloved prijsjes!
Anderzijds willen deze dames ervoor zorgen dat er meer aandacht wordt besteed aan smart shopping! Er wordt ongelooflijk veel kledij geproduceerd en er gaat nog meer kledij verloren. Met dit concept willen deze dames ervoor zorgen dat er meer aandacht wordt besteed aan bewust shoppen. Dit is bovendien ook niet slecht voor onze aardbol!

Daarnaast zorgen de ladies van Curly Red & Straight Blonde en Untold Stories voor extra persaandacht, 2 shoppingavonden en 2 shoppingdagen. De derde editie van de REFASHION days zal plaatsvinden op 11, 12, 13 & 14 april 2019 en zullen toegankelijk zijn voor iedereen.

De eerste 200 klanten** gaan bovendien naar huis met een leuke en goed gevulde goodiebag! Met lege handen zal je dus zeker niet naar huis gaan!
Vragen of meer info? Stuur ons een mail via info@refashion.be

** Meer info over de goodiebags kan je hier terugvinden

Make YOLO,not war

Anneleen Meurs

Curly Red

Women who wear black lead colorful lives

Elke Vanbrusselt

Straight Blonde

Think happy, be happy

Nicole Boes

Untold Stories